sâmbătă, 7 iunie 2014

Despre noi

Intr-o lume in care conteaza mai putin pasiunea fata de ceva anume si toata lumea se concentreaza asupra lucrurilor concrete si a beneficiilor materiale, Pridvorul cu flori, isi doreste sa isi urmeze intai de toate pasiunea pentru flori si pentru frumos.
Desi suntem abia la inceput, suntem convinsi ca prin munca pe care o depunem, vom deveni unii dintre cei mai buni, in ceea ce priveste arta floristica din Romania.
Ne dorim sa lucram cu oameni care au curajul sa viseze, care isi doresc mai mult decat niste buchete sau aranjamente florale, ne dorim sa lucram cu oameni care cred in povesti cu flori.
Florile au constituit motiv de inspiratie dintotdeauna, sunt cea mai buna cale prin care ne putem exprima cele mai frumoase sentimente, cele mai profunde emotii!
Atat prin diversitatea de soiuri dar si prin diversitatea de culori, florile sunt menite sa se muleze pe fiecare personalitate in parte.
Suntem convinsi ca nu exista oameni care sa nu iubeasca sau sa aprecieze florile sau care sa nu se bucure de gingasia lor.
Ne propunem ca prin acest blog sa impartasim din pasiunea noastra pentru flori, cu toti cei care sunt dispusi sa isi deschida sufletul in intampinarea unui vis cu flori!
Ne puteti contacta oricand prin email : pridvorulcuflori@yahoo.ro sau la telefon :Tamara Mesterca 0752027427 sau Dana Tutos 0766659935; 0732027408
Echipa Pridvorul cu flori